Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta blir min död...


Ett Försvar Representerat Av Porslin


jag är verkligen så jävla trött, över att vara sinnessjuk
och med dig, hela tiden frontal krockar
jag vet, airbagen går sönder tillslut
det enda som garanterat blir kvar
är ett trasigt hjärta
och ett totalt nederlag
jag är verkligen så satans trött, över att vara svag

det är storm
jag velar fram och tillbaks
den ena avgrunden är djupare än den andra
hur väljer man sitt nederlag?!
jag vill egentligen bara köpa dig, tiotusen rosor
du är obehagligt underbar
jag vill egentligen bara slita av dig, dina trosor
få utlösning, placera en bomb
och aldrig mer komma tillbaks

jag hatar, avskyr och äcklas
av alla giftiga känslor
du är bara en kantig bromskloss!
jag vill se dig brinna på ett kors!
brinn och försvinn

jag älskar dig!
och det känns verkligen
inte positivt
hjälp mig…




Fri vers av blåljus
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus