Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek


Fy fan
FY FAN
känslan känns farligare än alla kärnvapen i värden
jag hade hellre varit ovän med Satan
eller varit skyldig Djävulen
pengar jag inte har

min kropp är snart, bara en pöl av inre organ.




Fri vers av blåljus
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 17:03



Bookmark and Share


  aol
så sant
2008-04-06

  millie
vackert som fan jonas :) skitbra!
2007-10-28

  Ulf Lagerholm
Det går ju inte att missa vad du
menar. En skrikande tatuering.

Törs jag påstå att jag älskar
texten?
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus