Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bordet


ett belamrat bord
fyllt av tillfälligheter

och gammal reklam




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-04-15 10:40



Bookmark and Share


  kanelen
ungefär som mitt köksbord då....:)
2005-04-16

  kath
gillar sådana bord, men kommer inte alltid ihåg det när jag ser mitt eget...
2005-04-15

  Cattis Rönn
ja där kände man igen sig...helt klart...bravo komponerat!
2005-04-15

  Markattan
Det där bordet känner jag igen... Fin vardagspoesi.
2005-04-15

    carimba
känns igen, men jag lägger i alla fall aldrig nycklarna på bordet....
2005-04-15

    ej medlem längre
den här gillar jag..du är en mästare på det här
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP