Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart? För en stund sen? Nu?

när är eskorten upphämtad och handkyssen slipad

när är första anblicken över och första tanken borta
när är välbehaget ömsesidigt och valet moraliskt

när är det för smärtsamt att fortsätta och för melankoliskt att ge upp
när är det tid att glömma och tid att sakna

när är sista ordet skrivet och sista bladet läst

när måste du fråga och jag svara

och är
när

nu?




Fri vers av dieces
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-09-10 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces