Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milano via rymden

Vi har nått flyghöjd
bara min ångestnivå
fortsätter stiga,

passerar Pluto.
Min mentala biograf
ger skräck och panik.

Övar tacksamhet,
mitt enda försvar. Landar
i flygstolen. Tack.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 18:36



Bookmark and Share


  Anna Frölander
\"Övar tacksamhet,
mitt enda försvar.\"

Just den här raden tycker jag var riktigt bra. Den sticker verkligen ut från de andra... Mer konstruktiv än så här blir jag tyvärr inte den här gången. Tack i alla fall!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström