Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte dig

Jag finner ingen skönhet
i olivgrön hy
som fäller armen över dagsverken
den lämnar inga brännmärken
för mig att återkomma

gå på en sandad allé
barfota
och sila sanden mellan tårna
vad får jag för det?
lugn och sinnesro
är inget jag behöver

för mitt förstånd
pendlar mellan lövverken
i orange och rött och rosa
men jag behöver inga olivgröna fingrar
på min panna
jag kan räkna ut det själv

För jag behöver inte dig
eller dina andetag





Fri vers av Ililja
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-09-10 20:14



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ja, det som Jonas påpekar nedan är intressant
men wtf, livet är inte för att levas i lugn o ro
det ska levas i rött o orange (o rosa, ibland)
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ililja