Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under ytan









från jordens alla stränder

kan man skåda en horisont


från bergens toppar ser man

landskapets ytliga front


det är så lätt att missa

det som gömmer sig inuti


hur ett hjärta livligt bultar,

vad som gör en människa fri


för i alla främlingars ögon

kan man ana något gott


och på kärlekens åkrar skördas 

endast det som hjärtat sått











Fri vers av Mmm
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm