Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du inte..

Såg du inte hur jag andades
Spygrön luft
Som förgiftade mina lungor
Likt cancern i ditt bröst

Såg du inte när jag krälade
På krossat glas
Som slet upp djupa sår
Likt rakbladet mot din arm

Såg du inte att jag föll
Handlöst till marken
Som splittrade mitt inre
Likt en murken träplanka



Såg du inte
Eller tittade du åt ett annat håll
Medvetet
För att du inte ville se




Fri vers av Tiger85
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-04-15 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85