Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kännsla jag hade en härlig augustidag


ett med världen


Står i vinden
med utsträckta armar
känner hur den leker
i mitt hår i min klänning

solens strålar kommer
ner och lyser upp min
kropp, doften av skog
och mark, allt detta fär
mig att känna att jag är

ett med världen.




Fri vers av Ellan
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 16:03



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Härlig naturkänsla, direkt ur hjärtat.
2007-11-16

  * Ammi *
härlig känsla!
2007-09-12

    Porslinsdockan
mm Ett med Universum...Så sant,Vi alla är en del av allt.
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan