Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte rädd ,jag är här

När det känns som om tårarna bränner
i själens rum ,då ska jag trösta dig
När det känns som om du bara vill skrika
då ska jag hålla om dig
när det känns som om allting var målat i tjära
då ska jag hjälpa dig hitta ljuset
om du vandrar likt en törstande i öknen
utan vatten ,ska jag släcka din törst
om benen inte längre bär dig
ska jag bära dig
var inte rädd min kära ,jag ska vara hos dig
när du känner dig liten
när du ser allting i beckvart mörker
var inte rädd
när det känns som om du förlorat allt
då ska jag ska visa dig en vacker väg ,jag ska torka
dina tårar ,ge dig det vackraste
du behöver inte tveka ,jag ska aldrig överge dig

copyright ingridmaria




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 01:52



Bookmark and Share


  devilsangel
Mycket vackert om kärlek, empati och omtänksamhet...Att vilja visa någon vägen..men en vilsen själ kan vara väldigt vilsen och det är inte alltid så lätt...inte ens änglarna orkar alla gånger...visa vägen hem..
2008-05-31

  Michaela Dutius
Härlig dikt som är fylld av omtanke och beskriver detta på ett sätt som gör att bilden ljusnar medan man läser
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~