Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig.

Rör vid mig.
Men inte min kropp.

Berör min själ.
Så stillnar jag.

Kom till mig.
Så får jag ro.

Smek min själ.
Jag andas då.

In och ut.
I evigt tid.

Andas nu.
Lugn och ro.

Jag berörs.
Jag finns.

Jag andas ut.
Får åter ro.





Fri vers av Fanny2
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 10:07



Bookmark and Share


    eva m h
mmm..fin! Längtan att bli berörd inombords!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2