Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtrå

vi kunde
inte vänta
första bästa
buske fick duga

fjorton fästingar
avlägsnades efteråt
med kylspray




Fri vers av Anders P VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-04-15 22:33



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
Cch visst var det också underbara kærleksbett? Eller nær man tænker på det; inborrningar...rent och bra skrivet...
2005-04-18

  Hans w-art Westlund VIP
var med om något liknande men det var bitska rödmyror och de var fler...
2005-04-16

    ej medlem längre
Nöd känner ingen lag...
2005-04-15

    Richard
Var det inte elva?
2005-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP