Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det röda nagellacket

 





jag tänkte alltid på dig

när jag såg det röda nagellacket

stå kvar orört

i badrumsskåpet


lite dammigt

som ett monument


jag tänkte på hur du log

och sa att det var fint


hur du sa att du önskade

att alla gator var lika djupt röda,

att jorden gick i samma ton


jag tänkte på dagen

då himlen va så grå

att det gjorde ont i hjärtat


då du sakta stelnade

tätt intill


jag tänkte på sorgen jag bar

sprängandes i kroppen


hur mina fingertoppar blödde

det där röda nagellacket

över jorden








 




Fri vers av Mmm
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-13 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mmm
Mmm