Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet

Jag skulle ha skrattat åt dig

Tatt det på skoj för det är ju så jag brukar göra

Men inte idag,
inte igår..




Fri vers av Skuldsamvete
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-09-12 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skuldsamvete
Skuldsamvete