Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är okej, och baby du kan få mig vart du vill


Lövens färgglada hängen
sprider stjärneglans
och dalande torra stjärnor
seglar ner från skyn

Men jag kan inte slita blicken
från glimten som stundtals
skymtas mellan dina blinkningar
i djupet av ditt öga




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 661 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 22:00



Bookmark and Share


  tingeling
mycket skickligt och värmen genom strålar höstens vindar. Du finner denna känsla väldigt tydligt bland liv och rörelse.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt