Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omslutande cirkel

 

Luft mellan orden

        andas

djupa andetag
där i livets fullkomlighet

        vilar

tidens öde brukbart
i sin linda av sav

      fruktsamt

om återkommande vårar
i utandningens höst

      döden

törstar blod
livselixirens flod

     stannar

däremellan allt
som håller samman

    gråtens gråt

   




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-12 23:10



Bookmark and Share


    Maria Malm
Diktens form var väldans behaglig att läsa, den andas.
2007-09-15

  DanSan
*************************

Helt underbart, både grafiskt och
ordsmekade . . . om livets cirkel
som i sin spegel blir en liggande
8 och är oändlig . . .

*APPLÅD*

*************************
2007-09-12

  Patrick K
fin poesi! fortsätt så! :)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund