Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De älskande

 

 

vi flyter ut

fyller i konturerna

 

all kärlek på en enda natt

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 671 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-09-13 00:05



Bookmark and Share


  isidore
Förstår inte riktigt hur du kan tänka så bra när du skriver
2008-05-26

  Rachel Roth
härligt skrivet!
kärlek är alltid allt eller inget...?
kan det vara så
2007-09-21

  stronza
så fin och enkelt beskrivet om något stort
2007-09-19

  Thommy
Låter intensivt, all kärlek på en enda natt. Vad hände sen?
2007-09-16

  Bodja
få ord, som väcker en underbar känsla. tack :)
2007-09-14

  Sanchez VIP
\"all kärlek på en enda natt\" ... wow ALL kärlek, det låter som jätte mycket kärlek
och absolut, det är vackert med mycket kärlek i en \"liten\" dikt
2007-09-13

  albertina
så innerligt vackert. så kort men så talade . den berörde mitt hjärta, bokmärker en. Ha en underbar dag=)
2007-09-13

    Mr.painter
Bra som hallon i det blå bra bra
2007-09-13

  Antropofagen
Härligt älskligt och intensivt!
I eller inte i, det är frågan. Ända ut i konturerna. Annars inte tycker jag.. 8o)
2007-09-13

  Sanningsägaren VIP
tvärtom steve
fyller man i konturerna så är det ju samma sak igen
inget nytt... det har redan hänt
fyller man
alltså hela tomrummet inuti
ja då är det fan så mycket större
2007-09-13

  Mindfuck
Jättefin, verkligen. Men som någon sa, plocka bort i:et. Ha bara \"vi fyller konturerna.\" Helt underbar.
2007-09-13

  Sanningsägaren VIP
kort och koncist
tror du kan plocka i:et också
så blir det ännu bättre
få kan förmedla på liten yta
du kan
Snyggt!
/Åsa
2007-09-13

  Patrick K
vackert flyt i texten, mycket bra!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita