Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna äpplen

Morgon
gosig och underbar
2 koppar varm oboy
1 Halväten ost fralla med svettig gurka
Smek min kropp
i obäddad dubbelsäng
Suck
Morgontidningen kommer
Ny terroristattack
Första ciggen
Smakar alltid fan
Stekpannan osar lite doften av Milda
Hemmalagade köttbullar kokt potatis gräddsås
Smakar ljuvligt mot tungan och gommen
Lite lingonsylt!!
Låter varmt vatten skölja av resterna
Yes blandas i grumligt vatten
Andra ciggen
Smakar betydligt bättre
Klockan fortgår
utan att igentligen förändras
Smek mitt oborstade hår utan balsam
Dingding...Jävla Msn ljud
Bättre än Icq ljudet
men ändå irriterande
Ingen speciell
Tråkigt halvsomnar
DING DING
Hej---a men gud snälla låt mig lida lite till!!!
Loggar fort ut
Tredje ciggen
Gör sig märkvärdig
Tuggar sakta
Men livligt
gröna äpplen
Början till livet




Fri vers av infected_heart
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-13 00:16



Bookmark and Share


  Yvonne
One apple aday keep the doctor away!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart