Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han var ett ensamt barn

Han var ett ensamt litet barn
som sov under nattens stjärnor
han skyddades av nattens slöja
han sov under himlens ansikte
Han var ett ensamt litet barn
ett av alla barn som någon hade glömt
han vandrade i nattens mörker
utan skor och utan strumpor
han var ett av de barn
som endast stjärnorna vakade över
men någon tog hans hand och sade
-mitt barn du ska ej väta dina kinder med tårar mer
du ska ej sova under bar himmel
jag ska ej glömma dig
jag ska ej lämna dig
nej aldrig ..aldrig ..aldrig




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 1032 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 00:25



Bookmark and Share


    nordström3
så sorgsen vemodigt fin
....
2007-09-13

  Mack
Den går rakt in i hjärtat.
2007-09-13

  charlotte hedendahl
Berör!
2007-09-13

  jasminflowa
gillas helt och fullt
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~