Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nugae

 

 

Du ömtålighetens ansikte

som trots självbefläckelse

och obscena utgjutelser

pådyvlar mig din moral

Som sorgfälligt framhärdar

ditt dygdemönster

med sådan erotisk intensitet

och utstuderad elegans

att dina lemmar inte ens då

kan hållas meniga

 




Fri vers av Agnes
Läst 985 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-09-13 13:26



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow. En spännande skapelse!
2007-10-08

    BetweenTheLines
häftigt och starkt komponerat!
2007-09-19

  Bjarne Nordbö
Den känns så skönt definitiv.
2007-09-18

  Björn Karlsson
Det gör ont i magen
att läsa din lyrik här

den är så starkt kryddad
och smakar så mycket i ögonen och hjärtat

Fantastiskt språk
enkelt och starkt

Jag tycker mycket om den
får mig att tänka efter vem jag är
och mina beteenden
2007-09-13

    Lena Nilsson
Förlåt en obildad flicka från landet: Vad/vem är Nugae?
2007-09-13

  Erik L
Starka ord i denna text!
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
underbart diktat njuter av varje mening, fulländat!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes