Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

life on hold

allting är ostört och dämpat
trasten har gurglat mellanversen
haspen inte längre attraktiv
och ljudet av tiden försummats

allting är ostört och dämpat
termosen har slutat fungera
inget är längre kallt eller varmt
utan ljummet

allting är ostört och dämpat
statusen är på strax tillbaka
kalendern ihålig
och bilen halvtankad

allting är ostört och dämpat
virveln och stormen har lagt sig
media fått något i halsen
och är plötsligt neutrala

allting är ostört och dämpat
kontraktet är skrivet och arkiverat
förhandlingarna för länge sedan gjorda
och man citerar kassatanten på ICA;

var det allt?




Fri vers av dieces
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dieces