Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskalla, isblåa ögon som stirrar i min själ

Och när du ser på mig
Med dina kyliga ögon
Som egentligen är matta
Inte alls lyser
Men din själ
Den speglas i dina ögon
Iskall själ, iskalla ögon
Och du rör vid mig
Med din kyliga hand
Min själ fryser
Till is
Av rädsla
Att göra fel
Att förarga dig
Du trycker ner mig
Och stjäl allt du kan
Du stjäl mitt liv
För att lämna det
I ett dike
För att jag inte förtjänar mer
Anser du
Och jag låter det hända..




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut