Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättegång

En gång åt jag från
din handflata, öppenhet.
Förklädd knytnäve.

Slog han med öppen
eller knuten hand?
Förstod
aldrig den frågan.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-14 17:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser att åklagaren för talan... med en textens vinkling som berör mycket... ja...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström