Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt jag skrev när jag inte hadde nått att göra


I can ...

I can see it in your eyes
I can see it in your face
I can not explain how mutch i love you
I can not say the three words to you
I can not touch you
But I can love you in secret
And that littel secret you never gonna know




Fri vers av idahandersson
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson