Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som handlar om vänner som sviker


Bästa vän ?

Fast i en tom värld
En värld utan svar
Att hitta några svar
Lär inte bli så lätt


Jag vet att det är du
Du som har alla svar
Jag ska finna dig
Och du ska ge mig alla svar


När jag väll fann dig
Så sa du att du inte
Hade några svar
Jag visste att det var en lögn


Du sa att du inte visste
Visste vad jag pratade om
Jag vet att du har svaren
Så säg dem nu


Du sa dem aldrig
Du gav dig iväg
Du sa inte ens hejdå
Inte en ynka kram

Och du ska vara min bäsa vän ?!




Fri vers av idahandersson
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson