Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räds inte....


Någon är där

Var inte rädd
för det okända
morgondagen
någon är där
känner ditt hjärta
dina tankar
känslor
var inte rädd
någon går vid din sida..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-09-15 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP