Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i September


när marken
skimrar vackert
utav små mästerverk
i ockra och
cinnober

vill barnet
i mig
ut och samla löv
att klistra
på vita små
papper

och åter rama
in världen
i svart
passepartou

för att spara
hösten
under en
magnet på
mitt
kylskåp.




Fri vers av Suzan
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-09-15 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan