Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakral penetrering

 

 

Tankar i natten
väcker skratten

tiden lider bi..

När du snurrar mörka
hårslingor på ditt finger

Dansar hjärtat
på sinnlighetens stig

Då du väcker liv i mina tår
när du penetrerar mitt inre

Glädjen du gråter
när du sötman finner

Som gav mig det
känsliga örat...

berusandets tinnitus
sakrala takter färdas i natten

när allt blir till liv

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-09-15 22:53



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"När du snurrar mörka
hårslingor på ditt finger

Dansar hjärtat
på sinnlighetens stig\"

Dessa rader skulle kunna vara en dikt i sig, härliga som få!

~

En annan liten fundering på denna är att den skulle vara snygg med samma utseende på bokstäverna rakt igenom.
2007-09-16

  Björn Karlsson
Vacker smekande lyrik
2007-09-16

  Stjärnöga
Så känsligt poetiskt och
vackert du skriver!

Underbart! :)

Applåderas!
2007-09-16

  Lena Renman
Ljuvligt igen :-)
Lena
2007-09-16

  aol
skönt rikt gott
2007-09-15

  Catrin
Vackert och innerligt, fastnar särskilt för: dansar hjärtat på sinnlighetens stig.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund