Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanjehår

 

Jag plockar kastanjer ur ditt vackra hår

de växer vilt däruti

och lämnar skimrande färg

som målar hela

himmelen röd

när du andas




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 543 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-16 01:56



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Nawh :) Pluttigt!
2007-09-20

  Last Word Spoken
Åj, den här var vacker,
ja, gulligt vackert!
2007-09-18

  DanSan
****************************

Mmm. . . underbart skönsmekande
ord. Röd; kärlekens färg!!!

Grattis till Johans underbara val
som blev en välförtjänt guldstjärna!

****************************
2007-09-18

  Stjärnöga
Underskönt vacker
är den din poesi!

Applåder! :)
2007-09-17

  prinscess VIP
men den här var underbart vacker den var verkligen värd sin vikt i guld till formen av en guldstjärna
ett stort grattis
2007-09-16

  * Ammi *
så underbart skrivet, och en guldstjärna!! kram
2007-09-16

  "Silver" VIP
Varmrött skimrande minimalism som applåderas!
2007-09-16

  Jessica Ebbesson
Mycket lyriskt och vackert!
2007-09-16

  Lena Renman
En sådan vacker kärleksförklaring. Applåd
lena
2007-09-16

  Madjori
Undebar text som verkligen målar upp en vacker bild
2007-09-16

  hellen
Åh vilken fin text! kan se en bild framför mig;)//hellen
2007-09-16

  Patrick K
väldigt poetiskt fin, stillsam
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund