Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Lisa 14 snart 15 som hade en pojkvän som misshandlade henne


slagen var inte det värsta

 

psykisk terror

                     så mycket mer

 

nu mardrömmar

                     ibland

 

du kommer springande

                     till mig

 

gråtande

 

låter dig krypa ner

                   under täcket

 

där värmen och min famn

                   försöker tvätta bort

 

där mina tröstande ord

                   försöker tränga undan hans

 

försöker hjälpa dig bära 

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 09:09



Bookmark and Share


    höstblomma
..vacker och stark dikt..
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma