Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort och sött, min kärlek bara växer med tiden, min kära....


till min man

Tack för att du finns, tack för att du ger mig kärlek och kramar varje dag.
Tack för att du älskar vår dotter så mycket,
tack för att jag fick lov att vara din fru,
tack för att allt,
tack för vårt underbara liv,
kärlek!!!!
Tack,
du är bäst!




Fri vers av Destino
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino