Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösttankar


Solnedgång 17.02


Rostiga blad
på enkelresa
skruvar sig,
möter svart jordmylla

en filmfrekvens bakom vindrutetorkare,
tankar som skuggar tankar
om nyss sprakande liv på grenar


nu död eller vila?




Fri vers av _Mian_
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-02 00:03



Bookmark and Share


    Lillemor
Fina metaforer
med stort innehåll
2007-10-06

  noname_realmind
Sköna mystiska ögonblicksbilder från hösten... Gillas! :))
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_