Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle vi

Om våra drömma vore pärlor
skulle vi trä de vackraste på en tråd och bära
dem om halsen?

Om våra tårar vore diamanter
skulle vi då samla dem i ett eget skrin?

när vi sitter här vid havets strand
ska vi samla hela havets droppar?
eller ska vi spara våra egna droppar ,de vackraste
och trä dem på ett strå?

ska vi känna vinden smeka
liksom en fjäder mot vår hud
bara njuta av den vackra kvällen
och spara den som en juvel.









Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-09-17 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~