Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får det lov att vara lite solsken





Glädjen
skulle aldrig
ligga längre bort
än det gick att nå den



att dela med sig
borde alltid
vara lika enkelt
som att sträcka
saltet till bordsgrannen




Övriga genrer av Bim
Läst 579 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-17 09:47



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Nämen tackar för solsken*o så glad att se dig...o så rätt du har i dina kloka ord!
2007-09-17

  Masken
Absolut, Fin tanke
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim