Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karameller








Var så god
sa hon

ta en bit
idag bjuder jag på mig själv


Nä vet du va
det finns inget
hos dig som
jag vill ha


du är gammal
sjuklig och skral
och hiskelig
att höra och beskåda



Jasså jaha
inte gråter jag för det

i mig sitter det
en magnet

som säger att livet
skall levas
med så lite förtret

att det lätt tuggas bort

med en bit ur en strut karameller





Övriga genrer av Bim
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 10:07



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Åhh vilken god karamell du kokat ihop! Snyggt*
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim