Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimdans







Hon sökte
kläder
till gamla ord


något som passade
hösten


nu visste hon


de gamla orden
skulle svepas in
i dimslöjor


granen skulle få
eftermiddagsgröna grenar


när vinden så ville
skulle grenarna dansa
på en matta
av sprakande lönnlöv




Övriga genrer av Bim
Läst 653 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 11:31



Bookmark and Share


    amorfati
Smakfullt och nära skrivet. Och med en mycket stark inledningsfras. Det enda jag skulle vilja ändra är att ta bort ordet \"till\" i andra stycket, för att liksom göra det ännu mer kompakt.
2007-09-30

  Lilla My* VIP
Vacker dans...gillar eftermiddagsgröna grenar;)
2007-09-17

    Maria Malm
En vacker höstdans.
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim