Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten







Här
med naturen
så nära

kunde hon låta själen vandra
utan att vara rädd
att den skulle gå vilse


stillheten
var som ett beställningsverk




hon kunde inte annat
än känna tacksamhet och beundran
för beställaren




Övriga genrer av Bim
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 12:35



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stillheten själv som på beställning av beställaren...hmmm..Gud eller Bim? En fridfull underfundig fin dikt*
2007-09-17

  Rachel Roth
välkommen tillbaka, du har varit saknad...
härligt förmedlad känsla av stillhet
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim