Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuspunkter

Du sätter ut värmeljus i mitt mörker.
Fladdrande punkter kämpar
i draget från avgrunder.

Jag dras till värmen. Blir levande i ditt ljus.
Jag ser mig i lågan.
Den som fladdrar och blir stark,
stelnar och blir vit.

Det finns ett hopp i växlingar.
Tänk om jag kan skifta
som årstider. Naturligt.

Låter mina tvångstankar storma förbi. Bli stiltje.
Och storma igen. Inte kväva,
notera
hur det ger vika av sig själv.

Du ser hur jag lyser
av egen kraft.
En inre gryning.




Fri vers av Sara Boström
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-04-17 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström