Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ligger här & tänker; tänk på mig


patetiskt.

jag är inte bra på sånt här

och när du inte vill försvinna ur mitt huvud
är jag ännu sämre

du är inte som jag trodde

du är på något skruvat sätt

mjukare




Övriga genrer av ramlar
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-17 19:12



Bookmark and Share


    undefined
Texten växer, bättre för varje ord, varje gång man läser den!
2007-09-27

    höstblomma
..slutet gör att man läser hela dikten igen med andra ögon, bra..!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar