Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ni slår honom så slår ni mig också

ett slagsmål innefattar inte alltid

knytnävar

och

utslagna tänder

för

elaka ord

kan kännas mer
kan göra mer

ont

än

knytnävar

och

att få tänderna utslagna.

så tänk efter,

för när ni

slår

Honom

med era elaka ord



slår

ni

mig


också.




Fri vers av ramlar
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-23 11:15



Bookmark and Share


  Junibarn
Jag citerade dig på min blogg förut. Ville bara säga att du är bra.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar