Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter en vecka tillsammans med dig

 

jag var kär i idén om dig innan jag mött dig

för

du lyckades med något som ingen lyckats med innan dig

 

men tänk om jag hade vetat

 

 

vetat att allt skulle kännas

 

tryggt,

fint &

på snudden till perfekt

 

med dig bredvid

 

 

och jag tycker om att

 

diskutera vilka ord som är de finaste på tåget hem,

höra hur dina fingrar knakar såfort du rör på dom,

fnissa lågt när du frågar hur du luktar då jag begraver näsan

i dig och låter ett konkret svar utebli

 

 

jag känner så mycket mer än du tror

 

& nu vill jag inte längre tillbringa mina dagar utan att du

närvarar




Fri vers av ramlar
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-26 20:22



Bookmark and Share


    sårosa
vad fint, tack!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar