Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är lite för bra för att vara sann

 

för när dina föräldrar undrar:

- vad är det som är så speciellt med just henne?

så svarar du:

- ni kommer förstå när ni träffar henne.

 

 

förresten,

är det dåligt med syre här inne,

eller är det kanske bara

 

jag


?




Fri vers av ramlar
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar