Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and then they lived happily ever after

 

jag låter disney soundtrack gå på repeat ikväll,

 

säger till mor att disney-kärleken är den sötaste kärleken.

 

det tycker inte hon,

 

och inte jag heller.

 

egentligen.

 

det är bara det att det känns så mycket krångligare att i

 

verkligheten

 

hitta

 

någon


som är villig att ge dendär

 

sockersöta,

oskyldiga,

underbara

 

pirr-i-magen-mixen.

 

den som de har ett utbyte utav i de handmålade filmerna.




Fri vers av ramlar
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar