Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte styra mina kvällstankar

 

jag vill ge bort en

känsla

och

förmedla

småchockera

skapa

 

få det att bubbla inuti

lika

intensivt

som

kolsyran

i en nyöppnad

jordgubbscider

 

och glöm aldrig bort att jag

inte

tar dig

förgiven

 

för det gör jag inte

 

det är bara det att du passar så bra in i

mitt

liv

 

så jag vill mer än något annat ha dig

där

 

om det är okej med dig, förstås?




Fri vers av ramlar
Läst 544 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 22:16



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
en bubblig text,
man liksom ler.

jag tyckte det var fint!
2010-05-17

  Staffan Welroos VIP
mycket bra. och titeln fångade mig... kan inte heller styra dom. på gott och ont.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar