Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du x 5

 

du ger mig undermedvetet insikten att jag

duger

precis som jag

är.

 

du skrattar snällt när jag uttalar bibliska namn fel.

 

du är en sådan som får människor att vända sig om på stan.

 

& sanningen är att

du

doftar

 

kroppsvärme,

lugn,

trygghet,

sanning och

liv.

 

dessutom får du mig att

vilja bli

 

bättre.




Fri vers av ramlar
Läst 548 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-26 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enastående livsbejakelse och textkontroll
2011-02-24

  anita VIP
Helt underbar värt ett bokmärke.
2010-02-28

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är en gåva så att andra vill bli bättre i ens närvaro
nu var det ju hans närvaro du ville bli bättre i
Ja, sedan återstår det bara att vilja bli bättre i sin egen närvaro
2010-02-28

  isa
verkligen söt!:)
2010-02-28

    J. Herward
skulle kunna äta upp din poesi för den är så go och gullig xD
hur du radar upp den är perfekt så att amn kan få sluka orden i sin helhet. denna människa du skriver om, släpp honom/henne inte för nått i världen! Hjärtan av guld finns det inte många av :)
2010-02-28

  kärleks ängel
levande!
2010-02-28

  Uppfångad
Väldigt fint, det här gillades starkt :)
2010-02-28

  Lady Alassa
charmerande gullig
2:a och sista 2 visar upp en utrycksfull kontrast som manar till eftertanke
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar