Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när snön kanske dalar

när snön kanske dalar
då försvinner tre stycken härifrån,

flyttar.

de flyttar till

en ny stad,
en ny vardag.

det kommer bli tre hål mitt bröst
den dagen,
den första januari.

och jag började planera såfort jag fick veta,

planera hur jag ska


täta

och

tejpa



hålen

.




Fri vers av ramlar
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-23 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramlar
ramlar