Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpa


Det blev varmt i magen
men rösten var lugn.
När hon dumpades
som judarna i förbränningsugn.

Han var oföränderlig
och kall i sitt sinne.
Om det fanns något att komma ihåg
så är det nu raderat ur hans minne.




Fri vers av Silversmak
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-04-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak