Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta handskar

inslagna i guldfärgat omslagspapper

var den verkliga kärlek jag idag fick.

 

En blandannat mamma som glömde ringa

och vänner som det kanske är jag som glömt

skulle ha kunnat göra mig glad

liksom bara något som gav tro.

 

Hurra, Hurra, Hurra.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 21:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj...vilken mörk dikt!
De svarta handskarna passar ju in i dikten som hand i handske...men sorgligt...
2007-09-21

    eva m h
Grattis!!!!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf