Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som uppstår när man befinner sig i en pyjamas.


Får jag låna dina vantar?

 

 

hösten är kall

 

men den är varm

i dina vantar

 

jag vränger dem ut och in

 

trär dina händer

över mina

 

det blir varmare så

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 642 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2007-09-18 00:07



Bookmark and Share


    Glock
Kan bara säga: Wow, väldigt fint...
2007-12-11

  Nicklasb
Min fru brukar gå och lägga sig före mig, jag sitter kvar och ser på TV en liten stund till. Det dröjer inte särskilt länge innan hon ber mig komma och lägga mig för hon fryser, om jag frågar om hon vill ha en filt till så säger hon nej, hon vill ligga jämte mig för att jag är så varm. Trevligt och väldigt varmt.

Din dikt andas mysighet. Mycket trevlig!!
2007-10-23

  Catrin
Vilken underbar dikt jag fann... klart händer värmer liksom din dikt.
2007-10-13

  Maria Zena Viklund
du får det enkla att låta så varmt o stort, det är magiskt!
2007-09-26

  Nina V A
Onekligen blir man fluffigt varm och glad, mysrus helt enkelt att läsa, helskön!
2007-09-21

  hero40
Underbart vacker dikt
av Carlita som är klart
värmealstrande.
Applåd!
2007-09-21

  Bodil Sandberg VIP
Myspysig dikt som gör hela mig varm och skön till sinnes!!!
2007-09-21

  Shininkagemusha
Mycket vacker bild. Man blir varm och glad.

Jag blev också väldigt förtjust i ingressen, den funkar som titel på en bok.
2007-09-21

  theperna
en underbar tanke
2007-09-21

  DanSan
*****************************

Åh. . . så ljuvligt underbart skaldat!!
Skönsmekande rader som man blir
glad åt!!!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

*****************************
2007-09-21

  VITRIOL
Gräset är alltid grönare på andra sidan och värmen är mycket varmare i vännens vantar. Fint skrivet. Får mig att tänka på \"Winter\" med Tori Amos.
2007-09-20

  Thommy
Logik när den är som bäst, fint skrivet.
2007-09-19

  Jessica Ebbesson
Varmt och gosigt!
2007-09-18

  Antropofagen
Händer oftast. Värme.
2007-09-18

  Kikhorion
Att låta sig omslutas av någon annans värme. Fint!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita