Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats smultronställe







Det är i det
skenbart enkla

som de brådaste djupen
och högsta höjderna

är möjliga att finna




Övriga genrer av Bim
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-18 10:17



Bookmark and Share


    Maria Malm
Text som ger tankar och känns väldigt djup, i sin enkelhet.
2007-09-19

  Rachel Roth
enkelt och fint uttryckt!!!
2007-09-18

  lodjuret/seglare VIP
rädslan, skräcken och äcklet
utan dem att jämföra med
hur skall jag då kunna njuta
med välbehag dagen till ära?

roligt är det att skapa nya
vinklingar på gamla ordspråk
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim